ΝΕΟ Έτοιμα Ντουλάπια Κουζίνας στα μέτρα σας !
Με αγορές άνω των 180 ευρώ κέρδισε Δωρεάν μεταφορικά Πατήστε εδώ

ΝΗΣΙΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ

Posted by gramateia 04/11/2023 0 Comment(s)
ΝΗΣΙΔΑ  ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  ΕΠΙ ΓΗΣ
 
Το σπίτι που ζούμε εκφράζει την προσωπικότητά μας και το κάθε δωμάτιο έχει την δική του μορφή, εικόνα και χαρακτήρα! Η κουζίνα είναι ένα από τα δωμάτια του σπιτιού σημείο αναφοράς,  που μοιραζόμαστε στιγμές, συζητήσεις και οικογενειακές αναμνήσεις!

 

 

Η νησίδα είναι ένα έπιπλο που έχει απεριόριστες επιλογές σε μέγεθος, σχήμα αλλά και σχέδια. Βρίσκεται στη μέση του δωματίου συνήθως και μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει! Έχει την μορφή ενός πάγκου διπλής όψης. Μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα λειτουργική και είναι μια επιλογή όλο και πιο δημοφιλής σε μοντέρνους  εσωτερικούς χώρους. Μπορεί να λειτουργήσει και χρηστικά σε μικρές κουζίνες και μικρά διαμερίσματα ενιαίου χώρου με καθιστικό.

Η νησίδα κουζίνας μπορεί να είναι απλή  ή σύνθετη. Να αποτελείται από ντουλάπια, συρτάρια στη μία ή και τις δύο πλευρές και αποθηκευτικούς χώρους.  Αν όμως θέλουμε  κάτι πιο σύνθετο και λειτουργικό,  η νησίδα μπορεί να δεχθεί με τον σωστό σχεδιασμό και εγκατάσταση, τον  νεροχύτη, τις εστίες της ηλεκτρικής κουζίνας όπως επίσης και τον  φούρνο μικροκυμάτων.

 

                                     

 

Αν αγαπάτε το ξύλο σαν υλικό, την φυσικότητά του, τα ξύλινα έπιπλα, μπορείτε να τοποθετήσετε μία ξύλινη νησίδα με πολλές επιλογές και διαφορετική απόχρωση και μορφή, η οποία θα συνδυάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο στυλ.
Στο ΕΠΙ ΓΗΣ μπορείτε να επιλέξετε το μήκος και το πλάτος, από μασίφ επιφάνειες φυσικών κορμών: Πεύκου, Οξιάς, Ιρόκο  και  Ακακίας.  Με πλήρη αποξήρανση για πολύ μεγάλη αντοχή.  Με επεξεργασία από ειδικά μηχανήματα στις φυσικές πλάκες, λόγω μεγάλου όγκου και βάρους από τις διατομές στους κορμούς δένδρων .

 

                                                

 

Με πλήρη  χειροποίητο πλάνισμα και αφήνοντας ακανόνιστες τις  πλευρές επιλογής σας.  

Με ειδικές βαφές προστασίας και αντοχής στους λεκέδες, νερά κλπ.

                 

 

Τα δένδρα που χρησιμοποιούμε καλλιεργούνται σε ειδικές φυτείες με οικολογική συνείδηση, έλεγχο παραγωγής και συνεχόμενης αναδάσωσης.  Η φύση τα έχει επιμεληθεί αποκλειστικά,  με αποτέλεσμα κάθε κομμάτι να είναι μοναδικό! Όπως ακριβώς συμβαίνει  στην φύση, κάθε δένδρο είναι μοναδικό!

Επικοινωνήστε για παραγγελίες στα μέτρα σας και κοστολόγηση. 

Ζητήστε μας να σχεδιάσουμε για εσάς, το πρωτότυπο, χειροποίητο δικό σας,

 με σφραγίδα μοναδικότητας

Σκεφτήκαμε για εσάς ιδιαίτερες προτάσεις, με γνώμονα την τέχνη, ποιότητα, αγάπη για τα φυσικά υλικά με το λεπτό γούστο και την αισθητική που μας ξεχωρίζει από το 1991.

 

 

www.epigis.gr  Τηλ. 210-6666441.

Εγκαταστάσεις & Πρατήριο στην Λ. Μαραθώνος 278  Παλλήνη 15351

Email: info@epigis.gr

BEST BLOG
ΝΗΣΙΔΑ  ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  ΕΠΙ ΓΗΣ

ΝΗΣΙΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ

gramateia 04/11/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ  ΙΡΟΚΟ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΟΚΟ

gramateia 27/07/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

moutafi 13/02/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

moutafi 23/11/2022 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ