ΚΥΠΡΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ

Προφίλ

Η εταιρία "Επί Γης" ιδρύθηκε το 1991 και λειτουργεί σ' έναν όμορφο χώρο έκτασης δώδεκα στρεμμάτων εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη.
Στον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρίας διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε έκθεση ξυλοκατασκευών εμποτισμένης ξυλείας, ειδική για εξωτερικούς χώρους, η οποία δεν χρειάζεται συντήρηση. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη διαφόρων κηποτεχνικών και δομικών στοιχείων όπως πέργκολες,κιόσκια,φράχτες,ολάνθιστες ζαρντινιέρες,πισίνα,πάτωμα,λίμνες,συντριβάνια,γκαράζ,ξύλινο σπίτι κ.ά.

Ο στεγασμένος εσωτερικός χώρος "Επί Γης" είναι έκτασης  εννιακοσίων τετραγωνικών μέτρων. Στο πατάρι λειτουργούν τα γραφεία διοίκησης, εξυπηρέτησης πελατών, γραμματεία, λογιστήριο καθώς λειτουργεί σάλα έκθεσης επίπλων για τον κήπο και το αίθριο. Στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο εκτίθενται πλήθος επιλεγμένων και ποιοτικών προϊόντων για τον κήπο και το σπίτι.
Οι δραστηριότητές της δεν σταματούν στις εισαγωγές και διάθεση των προϊόντων της σε όλη την Ελλάδα, αλλά επεκτείνονται και στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα.
Σε όλα τα εμποτισμένα προϊόντα έχουν τηρηθεί αυστηρές προδιαγραφές της ευρωπαϊκής κοινότητας.