ΚΥΠΡΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ

WoodCrafting

Ever Lasting Wood® είναι μοναδική, με ταυτότητα κι όχι απλά ξυλεία. Ειδικά επιλεγμένη για να αναδείξει τον σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα ΕΠΙ ΓΗΣ. Σκανδιναβικής προέλευσης από ελεγμένες φυτείες ορθής πρακτικής και διαχείρισης. Φροντίδα μας παραμένει πάντα η επιλογή της βέλτιστης πρώτης ύλης με σεβασμό στους φυσικούς πόρους για να φέρει το όνομα ΕΠΙ ΓΗΣ.
Κατά τις διαδικασίες πρωτογενούς επεξεργασίας Ever Lasting Wood® απαιτείται να ενισχυθεί σημαντικά η δυναμική των φυσικών ιδιοτήτων για να φτάσουμε στο άριστο αποτέλεσμα που συμβαδίζει με τα υψηλά δεδομένα ΕΠΙ ΓΗΣ.
Μεταξύ των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σε επιλεγμένες σειρές προϊόντων είναι και ο Εco-friendly εμποτισμός σε κλίβανο διάχυσης όπου δημιουργείται υποπίεση για να εξασφαλιστεί η υψηλή ανθεκτικότητα σε τυχόν προσβολές παθογόνων και παρασίτων.
Φροντίζουμε σχολαστικά ώστε κάθε διαδικασία που αποσκοπεί στην παραγωγή Ever Lasting Wood® να υπόκειται σε διαδοχικές και εξειδικευμένες επεξεργασίες ξήρανσης, αύξησης μηχανικών αντοχών, πλανίσματος ακριβείας και εξομάλυνσης μεταξύ άλλων για το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Ανάμεσα στις επιλογές μας με γνώμονα την επίτευξη των αρτιότερων κατασκευαστικών προτάσεων εντάξαμε και τις ειδικές οικολογικές επιστρώσεις που αναπτύχθηκαν τα τελευταία χρόνια στην διεθνή αγορά, κατόπιν εμπεριστατωμένων μελετών, και έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη προστασία από την UV- ακτινοβολία, την απώλεια των φυσικών ελαίων του ξύλου, το λέκιασμα, τον αποχρωματισμό, την αυξημένη υγρασία, τις αντίξοες θερμοκρασίες που επικρατούν στο εξωτερικό περιβάλλον.   
Γιατί εμείς οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΓΗΣ παραμένουμε πάντα πιστοί στις Αξίες Ζωής!