ΚΥΠΡΟΣ
ΚΥΠΡΟΣ
ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 50X50εκ - 40mm
ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 50X50εκ - 40m
Η τιμή αναφέρεται στο πλακίδιο 50X50εκ.
Τα δάπεδα ασφαλείας είναι ο έξυπνος, ευχάριστος, δημιουργικός και οικονομικός τρόπος να εξασφαλίσουμε ότι τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.
Είναι μαλακά, ευέλικτα, ελαστικά και άνετα.Απορροφούν τις δυνάμεις πρόσκρουσης που αναπτύσσονται κατά την πτώση του κορμιού και μειώνουν σημαντικά το σοκ που μπορεί να υποστεί το παιδί. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, με μεγάλη αντοχή στις καιρικές συνθήκες και ιδανικά τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση.
Τα δάπεδα ασφαλείας  σχεδιάστηκαν για την προστασία των παιδιών σε παιδικές χαρές και βρεφονηπιακούς σταθμούς, χρησιμοποιούνται  και σε μία σειρά δημόσιων αλλά και ιδιωτικών χώρων που είναι απαραίτητη η προστασία από πτώσεις και τραυματισμούς, όπως ξενοδοχεία, στίβους, λωρίδες ποδηλασίας και περιπάτου, πισίνες, σκάφη, μπαλκόνια, αίθρια και αυλές, εισόδους γκαράζ, ιπποφορβεία, ιππόδρομο.κ.α.
Πρόκειται για δάπεδα με άνω στρώση από βαμμένο EPDM που δεν γλιστρούν όταν βραχούν, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε άσφαλτο, επιφάνειες τσιμέντου, συμπιεσμένο έδαφος κ.α., καθαρίζονται και συντηρούνται εύκολα, ενώ αποτελούν μια υγιεινή και ιδανική λύση σε σύγκριση με την άμμο.
> Εκπληρώνουν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας
> Πιστοποιημένα κατά ISO 9001
> Σύμφωνα με τα πρότυπα για την απορρόφηση κρούσης ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1:2017, ΕΝ 1177:2018, ΕΝ 71-3
> Φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής, δυνατότητα ανακύκλωσης
> Ανθεκτικά, εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση. Η ένωση των πλακιδίων γίνεται με πίρους για μεγαλύτερη σταθερότητα. Σε επίστρωση μπετό ή πλάκα πεζοδρομίου χρησιμοποιούνται μη τοξικές κόλλες πολυουρεθάνης
> Μαλακά, ελαστικά και άνετα, ομοιογενής επιφάνεια
> Απόσβεση κραδασμών και δονήσεων
> Ανθεκτικά στις ακτίνες UV 
> Μεγάλη αντοχή στο χρόνο, υδατοπερατό, στεγνώνει εύκολα, αντιολισθητικό, εύκολο καθάρισμα
> Ράμπες και αξεσουάρ
> Μεγάλη γκάμα μη τοξικών χρωμάτων. Άνω επιφάνεια EPDM βαμμένη επιφανειακά
> Άνω επιφάνεια ανακυκλωμένο EPDM, κάτω επιφάνεια ανακυκλωμένο SBR, κάτω επιφάνεια πρόσφυσης τακούνι
> Ηχομονωτικό
> Εύκολη εγκατάσταση σε άσφαλτο, επιφάνειες τσιμέντου, συμπιεσμένο έδαφος
> Μεγάλη βιβλιοθήκη σχεδίων, γραμμάτων και αριθμών για να διακοσμήσετε τα δάπεδα
Η ικανότητα απορρόφησης της ενέργειας πρόσκρουσης ενός δαπέδου ασφαλείας καθορίζεται από την τιμή HIC, το Κρίσιμο Ύψος Πτώσης, σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ 1177:2018. Η τιμή HIC, το ακρόνυμο του Head Injury Criterion, είναι μια διεθνής παράμετρος για το καθορισμό της σοβαρότητας τραυματισμών στο κεφάλι. 
 

ΔΑΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 50X50εκ - 40mm

  • Κωδικός Προϊόντος: 600739
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν Παραγγελίας
  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

Διαθέσιμες Επιλογές

*