ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.», ΜΕ ΤΟ Δ.Τ. «EPI GIS» (ΕΠΙ ΓΗΣ), Α.Φ.Μ.: 084086747, ΓΕΜΗ. 2332301000.

Ι. Α. Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας μας με την επωνυμία « ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.»  με το διακριτικό τίτλο EPI GIS (ΕΠΙ ΓΗΣ), η οποία εδρεύει στη Παλλήνη Αττικής, στο 17ο χλμ, της Λεωφόρου Μαραθώνος, Τ.Κ. 15351, Α.Φ.Μ.: 084086747, Δ.Ο.Υ. Παλλήνης, Αρ. ΓΕΜΗ.: 2332301000., Αρ. Μητρώου δραστηριότητας.   
Μέσω της παρούσας ιστοσελίδας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να προβείτε με πλήρη ασφάλεια  σε αγορές των προϊόντων της Eταιρείας μας, εφεξής προσδιοριζόμενη ως Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τα χαρακτηριστικά των οποίων αναλύονται παρακάτω.
  • Δομικά και διακοσμητικά υλικά από ξύλο, συνθετικά υλικά και μέταλλο
  • Έπιπλα και εξοπλισμός
  • Παιδικές χαρές και αξεσουάρ αυτών
  • Είδη σκίασης, περίφραξης, στέγαστρα και αποθήκες
Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας (site) της εταιρείας μας, συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.
Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση (downloading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας. Η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς ή είναι μόνον προσωπική και δεν θα αντιγραφούν ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Δεν επέρχεται καμία απολύτως επέμβαση στα έγγραφα. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις. Οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν δηλώνει με κανέναν τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στα έγγραφα και στις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται "ως έχει" χωρίς καμιά απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.
Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του www.epigis.gr σύμφωνα με τον Νόμο και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on line φόρμες επικοινωνίας. Η χρήση της ιστοσελίδας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Διεθνείς νόμους και ο κάθε ΧΡΗΣΤΗΣ συμφωνεί να μην χρησιμοποιεί το site μας με σκοπό να παραβιάσει αυτούς τους νόμους.

 
Ι.Β. Ευθύνη του Χρήστη
Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου.
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π.
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών.
Ηθελημένη ή μη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.
Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο.
Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.
Ενημερώνουμε τους χρήστες της ιστοσελίδας μας ότι, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει εγκαταστήσει, μικρά αρχεία πληροφοριών (cookies), η χρήση των οποίων τελεί υπό τον απαρέγκλιτο όρο της προηγούμενης συγκατάθεσης από τον εκάστοτε χρήστη.
Στη παρούσα ιστοσελίδα μας, δεν παρέχεται δυνατότητα  φόρτωσης χρήσης συνδέσμων (link).  

Ι. Γ. Ευθύνη της Εταιρείας
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ συμφωνεί και αποδέχεται ότι όλα τα μέλη, οι συνεργάτες, οι υπάλληλοι, η διοίκηση, οι μέτοχοι και άλλοι συνεργάτες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, δεν υπέχουν ευθύνη για ενέργειες τρίτων προσώπων τα οποία τυχόν παρεισφρύουν χωρίς δικαίωμα στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των ενδεχόμενων αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

 
Ι. Δ. Πνευματικά Δικαιώματα
Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται υλικό, όπως καταχωρημένα σήματα, διακριτικοί τίτλοι, trademarks, service marks, trade dress και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (site), (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας. Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 
Ι. Ε. Όρια Ευθύνης
Χρησιμοποιώντας τη παρούσα ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και σύνδεσμος (link) σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και μόνο και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις εν λόγω ιστοσελίδες. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές και δεν δεσμεύουν με κανένα τρόπο την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 
Ι. ΣΤ. Ισχύων Νόμος
Η παρούσα ιστοσελίδα, έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, στην Αθήνα και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση της ιστοσελίδας και την ερμηνεία της. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στο site μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής. Οι παραπάνω όροι αποτελούν την πλήρη συμφωνία με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία προειδοποίηση.

 
Ι. Ζ. Όροι και Προϋποθέσεις για την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Δήλωση Εχεμύθειας.
 
Ι. Ζ. Α. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ μεριμνά για την ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιούνται με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνίας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει μέριμνα για τη διασφάλιση του απορρήτου των δεδομένων που συλλέγει και επεξεργάζεται, στο μέτρο του νομίμως προβλεπόμενου και χρησιμοποιεί για αυτό τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέσα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξασφαλίζει ότι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που συλλέγονται στα πλαίσια της άσκησης της επιχείρησής της δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση ή συγκατάθεση του καταναλωτή. Η συλλογή, επεξεργασία, τήρηση και χρήση των λοιπών προσωπικών δεδομένων γίνεται μόνο όταν και στο μέτρο που επιτρέπεται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, δεσμευόμενη από τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και της εν γένει νομοθεσίας περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει πάντοτε τη συγκατάθεση των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας/ αντισυμβαλλομένων της για τη περιορισμένη χρήση των προσωπικών δεδομένων τους, η οποία σημειωτέο πραγματοποιείται αποκλειστικά και πάντοτε στο αναγκαίο μέτρο και στα πλαίσια της εκάστοτε πώλησης/συναλλαγής.
Σε περίπτωση κατά την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα προωθεί ή διαφημίζει τα προϊόντα της με αποστολή μηνυμάτων προς τους ΧΡΗΣΤΕΣ της παρούσας ιστοσελίδας, θα λαμβάνει προηγουμένως την έγγραφη συγκατάθεσή τους.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διασφαλίζει ότι θα προβεί σε οριστική διαγραφή των αρχείων που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών/αντισυμβαλλομένων της. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν προβαίνει σε συλλογή, αποθήκευση ή επεξεργασία των δεδομένων που ο νόμος χαρακτηρίζει ως ευαίσθητα.

 
Ι.Ζ.Β. Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στην ιστοσελίδα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (www.epigis.gr).
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, κατά την επικοινωνία της με τον ΧΡΗΣΤΗ της παρούσας ιστοσελίδας για την εκτέλεση των παραγγελιών, ενδέχεται να γίνει δέκτης και να λαμβάνει γνώση εμπιστευτικών πληροφοριών
Όταν ο εκάστοτε ΧΡΗΣΤΗΣ στέλνει ένα αίτημα online, η πληροφορία που παρέχεται στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την ικανοποίηση του αιτήματος. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θεωρεί τις αιτήσεις και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που ανταλλάσει με το ΧΡΗΣΤΗ απόρρητες. Δεν γίνεται ουδεμία μεταβίβαση του περιεχομένου αυτού παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στα αρμόδια όργανα της τήρησης των νόμων, εφόσον αυτό ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρηθεί ότι θίγει καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να χειρίζεται ως απόρρητες όλες τις πληροφορίες και στοιχεία και να μην τις κοινοποιεί σε οποιονδήποτε τρίτο, εκτός από τους υπαλλήλους της ή τους συνεργάτες της και μόνον στην απολύτως απαραίτητη έκταση για την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που υπέχουν βάσει της παρούσας, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του αντισυμβαλλομένου μέρους. Επίσης δεσμεύεται να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ενδεχόμενη αθέτηση της ίδιας της υποχρέωσης εμπιστευτικότητας από τους συνεργάτες ή το προσωπικό της, που στα πλαίσια της παρούσας, κατέστη αναγκαίο να λάβουν γνώση των πληροφοριών αυτών.
Σε κάθε περίπτωση, αμφότερα τα μέρη υποχρεούνται να μην αντιγράφουν, μεταδίδουν ή χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για οποιουσδήποτε άλλους σκοπούς χωρίς την προηγούμενη συγκατάθεση του αντισυμβαλλόμενου μέρους και πάντοτε τηρουμένων των σχετικών διατάξεων της ισχύουσας νομοθεσίας. Έκαστο συμβαλλόμενο μέρος κατά την επεξεργασία και αποθήκευση δεδομένων του αντισυμβαλλομένου του, οφείλει να συμμορφώνεται σύμφωνα με τους όρους του Ν. 2472/1997 ως ισχύει και εν γένει της κείμενης νομοθεσίας περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.
Η υποχρέωση εχεμύθειας ισχύει για τα συμβαλλόμενα μέρη και ειδικά για την ΕΤΑΙΡΕΙΑ χωρίς χρονικό περιορισμό.
Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:
προστατέψουμε τα δικαιώματά και την περιουσία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,
προστατευθεί η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση της ιστοσελίδας,
προστατευθεί η προσωπική ασφάλεια των υπαλλήλων, συνεργατών και εν γένει με οποιονδήποτε τρόπο σχετιζόμενου με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ καθώς και αυτή των χρηστών και του κοινού.
Εάν παρ' όλα αυτά, οποιοσδήποτε ΧΡΗΣΤΗΣ δηλώσει ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσει να πάρει τη θέση κάποιου άλλου όταν αποστέλλονται πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες - καθώς επίσης και το IP address - θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας. Οι άνθρωποι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μπορεί να χρειαστεί να επεξεργαστούν το ηλεκτρονικό σας μήνυμα σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα. Επίσης, εάν ζητήσετε έναν από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική αλληλογραφία, αυτός, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλο το εύρος πληροφοριών το οποίο είναι σχετικό με το αίτημά σας, συμπεριλαμβανομένων της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και των μηνυμάτων σας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει συνδέσεις με άλλα sites. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την πολιτική ασφαλείας τους ή για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους ηλεκτρονικούς τους επισκέπτες.

 
II. Όροι & Προϋποθέσεις Πωλήσεων.
Οι κάτωθι όροι πώλησης συντάχθηκαν από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

 
ΙΙ. Α. Πεδίο  Εφαρμογής
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.epigis.gr της εταιρείας με την επωνυμία "ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.", που εδρεύει στην Παλλήνη Αττικής οδός Λεωφόρος Μαραθώνος, αρ. 17ο χλμ, ΑΦΜ 084086747, Δ.Ο.Υ.: Παλλήνης.
Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν τη Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγγράφως. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται , χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.
ΙΙ. Β. Παραγγελίες
Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση και αποστολή της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστοτόπο www.epigis.gr και είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον έγιναν δεκτές από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ με σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που λαμβάνει ο ΧΡΗΣΤΗΣ με την Επιβεβαίωση Καταχώρησης, η οποία καταγράφεται στα συστήματα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, εμφανίζεται στην οθόνη του ΧΡΗΣΤΗ και αποστέλλεται με e-mail κατόπιν υποβολής της παραγγελίας.
Η κατάσταση της παραγγελίας ενημερώνεται συνεχώς όπως και όταν προκύπτουν αλλαγές κατά τη διαχείριση της παραγγελίας σας.
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ υποχρεούται να ελέγξει την Επιβεβαίωση Καταχώρησης και να ενημερώσει αμέσως την ΕΤΑΙΡΕΙΑ (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Καταχώρησης) εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης θα εφαρμοσθούν σε αυτή τη Σύμβαση.
Πριν την αποστολή Φόρμας Παραγγελίας ο ΧΡΗΣΤΗΣ έλαβε γνώση των εξής στοιχείων:
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ προσπαθεί να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο πλαίσιο καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστοτόπο www.epigis.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.
Στο πλαίσιο της καλής πίστεως και για την προστασία του ΧΡΗΣΤΗ παρακαλούμε εφόσον διαπιστωθεί ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, ο ΧΡΗΣΤΗΣ πριν προχωρήσει στην παραγγελία του να επικοινωνεί με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-6666441 ή με αποστολή e-mail στο
info@epigis.gr
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ δικαιούται να ακυρώσει την παραγγελία εντός 1 εργάσιμης ημέρας, από την επιβεβαίωση της παραγγελίας από την εταιρεία μας, καλώντας στο 210-6666441 ή με fax στο 210-6030525 ή με mail στο info@epigis.gr. Ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ θα ενημερώσει για τις επιλογές που διαθέτει ο ΧΡΗΣΤΗΣ.
 
ΙΙ. Γ. Όροι Πληρωμής
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ αναλαμβάνει και αποδέχεται την υποχρέωση να καταβάλει το αναγραφόμενο στον ιστότοπο τίμημα για τα παραγγελθέντα προϊόντα πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α. Τα έξοδα αποστολής και τυχόν έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον τελευταίο. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ λαμβάνει μέριμνα για την πλήρη ενημέρωση του ΧΡΗΣΤΗ / ΑΓΟΡΑΣΤΗ σχετικά με τα μέσα και τον τρόπο πληρωμής, καθώς και για τα ειδικά έξοδα για συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων. Επίσης οι ΧΡΗΣΤΕΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ θα ενημερώνονται για προσφορές εκπτωτικών πακέτων, ειδικών προσφορών και το χρόνο ισχύος αυτών. Οι εν λόγω προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.
Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.λ.π.), είναι αυτά που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Καταχώρησης της παραγγελίας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν από τη παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με ένα από τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:
  1. Με πιστωτική κάρτα VISA, MASTERCARD και MAESTRO που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Στη περίπτωση αυτή και για την ασφάλεια του ΧΡΗΣΤΗ / ΑΓΟΡΑΣΤΗ, θα πρέπει ο ίδιος να είναι παρών για την παραλαβή της παραγγελίας, να φέρει την πιστωτική κάρτα του την οποία χρησιμοποίησε κατά την παραγγελία και την αστυνομική ταυτότητά του.
  2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στη περίπτωση αυτή, η παραγγελία θα αποστέλλεται αφού ο ΧΡΗΣΤΗΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ διαβιβάσει στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ μέσω φαξ στο 210-6030525, το ονομαστικό καταθετήριο, στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναγράφεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).  Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους  ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ μπορεί να καταθέτει τα χρήματα είναι:
  • EUROBANK
Αρ. Λογαριασμού: 0026 0098 98 0200 810162
ΙΒΑΝ: GR37 02600980000980200810162
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.
  • EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αρ. λογαριασμού: 706 /440035 -61
ΙΒΑΝ: GR56 01107060000070644003561
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.
  • ΑLPHA BANK
  Αρ. λογαριασμού: 173-00 2330 000372
  ΙΒΑΝ: GR31 0140 1730 1730 0233 0000 372
  Δικαιούχος: ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  Αρ. λογαριασμού: 5078098885053
  ΙΒΑΝ: GR43 0172 0780 0050 7809 8885 053 
  Δικαιούχος: ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ – ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ε.Ε.

Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ θα επιλέξει το είδος του παραστατικού που θα εκδοθεί για την παραγγελία του, δηλαδή απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται προς νομικά πρόσωπα (εταιρείες) και επιτηδευματίες (ελεύθερους επαγγελματίες), εφόσον συμπληρώσουν στη φόρμα παραγγελίας τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση έδρας και επάγγελμα όσον αφορά φυσικά πρόσωπα - επιτηδευματίες / ελεύθερους επαγγελματίες-.
Με την εξόφληση του τιμήματος εξαντλείται κάθε υποχρέωση του ΧΡΗΣΤΗ – ΑΓΟΡΑΣΤΗ έναντι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και η τελευταία ουδεμία απαίτηση διατηρεί κατά του ΧΡΗΣΤΗ.

 
ΙΙ. Ε. Παράδοση / Κυριότητα / Κίνδυνος / Συνομολογηθείσες Ιδιότητες
 
ΙΙ. Ε. Α. Τα προϊόντα μπορούν να αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα αποσταλούν στον τόπο που ο ΧΡΗΣΤΗΣ/ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ  έχει υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με βάση τον τρόπο επιλογής ζωνών στην διάρκεια της διαδικασίας αγοράς και πριν την ολοκλήρωση της.
Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή την ποσότητα και κατά περίπτωση.
Για παραγγελίες άνω των 280 ευρώ, με παράδοση μέχρι τα πρακτορεία Αθηνών στη περιοχή του Βοτανικού, η μεταφορά είναι δωρεάν έως τα πρακτορεία, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Για μεταφορές εντός Αττικής, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ συνεργάζεται με εξωτερικούς συνεργάτες – μεταφορείς, που θα αναλάβουν την παράδοση της παραγγελίας στην είσοδο της οικίας του ΑΓΟΡΑΣΤΗ ή κατόπιν συνεννόησης, σε άλλον εξωτερικό χώρο ή όροφο. Στις περιπτώσεις αυτές, ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ παρακαλείται να επικοινωνεί με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. 

 
ΙΙ. Ε. Β. Η κυριότητα των Προϊόντων μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφλησή τους.
 
ΙΙ. Ε. Γ. Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν πάντα με ευθύνη του αγοραστή και για λογαριασμό του. Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι ο ΧΡΗΣΤΗΣ να ελέγχει προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα, ο ΧΡΗΣΤΗΣ πρέπει να επικοινωνήσει με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 210-6666441 ή με fax στο 210-6030525 ή στο e-mail info@gardenideas.gr
 
ΙΙ. Ε.Δ. Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
 
ΙΙ. ΣΤ. Οι υποχρεώσεις του πελάτη
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ είναι υπεύθυνος για:
Την επιλογή Προϊόντος σύμφωνα με τον προορισμό του.
Την ορθή αποπληρωμή του τιμήματος των παραγγελθέντων προϊόντων.
Την τήρηση όλων των όρων του παρόντος.
 
ΙΙ. Ζ.  Εγγυητική Ευθύνη
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για προϊόντα τρίτων (προϊόντα που δεν κατασκευάζονται ή/και συναρμολογούνται από ή για λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, και τα οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απλά μεταπωλεί). Για παρόμοια προϊόντα ο ΧΡΗΣΤΗΣ / ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ θα λαμβάνει εγγύηση απευθείας από τον κατασκευαστή.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από οποιαδήποτε εγγυητική ευθύνη της, σε περίπτωση κατά την οποία ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ είτε δεν κάνει ορθή χρήση του προϊόντος της, είτε κάνει χρήση αυτού κατά παράβαση των οδηγιών χρήσης που του παρέχονται από την ίδια (την ΕΤΑΙΡΕΙΑ). 

 
ΙΙ. Η. Υπαναχώρηση - Επιστροφές Προϊόντων - Δικαιώματα Καταναλωτών
ΙΙ. Η. Α. Ο ΧΡΗΣΤΗΣ – ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση πώλησης, εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, συμπληρώνοντας το
έντυπο υπαναχώρησης το οποίο έχει τεθεί στη διάθεσή του από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ στη παρούσα ιστοσελίδα.
ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΠΙ ΓΗΣ
Σε περίπτωση άσκησης από τον ΑΓΟΡΑΣΤΗ του δικαιώματος υπαναχώρησης από τη σύμβαση, οφείλει να επιστρέψει το προϊόν το αργότερο εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της άσκησης από αυτόν του δικαιώματος υπαναχώρησης, κατά τα ανωτέρω. Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει στο κατάστημα από το οποίο αγοράσθηκε το προϊόν. Επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο τις καθημερινές εργάσιμες ημέρες (εξαιρούνται δηλαδή τα Σάββατα).
Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (as new) όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κλπ) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας (έντυπα οδηγιών χρήσης, χαρακτηριστικών και εγγυήσεων, κ.λπ.).
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το πρόσωπο που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που η αγορά έχει γίνει με πιστωτική κάρτα θα πρέπει απαραίτητα να επιδεικνύεται το πρωτότυπο του αποκόμματος που εκδόθηκε από το τραπεζικό P.O.S.
Εάν ο  ΧΡΗΣΤΗΣ επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ μας, θα πρέπει να ειδοποιήσει εγγράφως στο φαξ 210-6030525 ή e- mail αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας.
Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος ο ΧΡΗΣΤΗΣ δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων.
Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η ΕΤΑΙΡΕΙΑ, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο ΧΡΗΣΤΗΣ καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να καταργήσει ή να τροποποιεί την πολιτική επιστροφών της, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα ή τα καταστήματά της. Η πολιτική επιστροφών της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα, τα οποία καλύπτονται από τις αντίστοιχες εγγυήσεις τους.
 
ΙΙ. Η. Β. Προϊόντα που εξαιρούνται από την Πολιτική των Επιστροφών:
α) ανοικτά αναλώσιμα
β) προϊόντα από τα οποία λείπει το σειριακό νούμερο,
γ) ξύλινα προϊόντα που έχουν γίνει διάφορες επεμβάσεις πχ βάψιμο, τρύπημα, κόψιμο κ.λ.π.
Προϊόν το οποίο έχει πωληθεί με επιπλέον δώρο θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το επιπλέον δώρο, διαφορετικά η αξία του δώρου θα αφαιρεθεί από το επιστρεφόμενο ποσό.
Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή επιστροφή προϊόντος ο ΧΡΗΣΤΗΣ δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων.

 
ΙΙ. Θ.  Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες.
Το προσωπικό της εταιρείας δεν εκμεταλλεύεται την αδυναμία των καταναλωτών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όπως ηλικιωμένοι και ανήλικα άτομα, άτομα που δεν έχουν επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας και άτομα με αναπηρία. Η επιχείρηση προβαίνει σε προσεκτικές, ακριβείς και αντικειμενικές περιγραφές προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται ειδικά σε τέτοια άτομα, κατά τρόπο εύληπτο, κατανοητό και προσβάσιμο σε αυτά, ώστε να μην τα παραπλανούν όσον αφορά τις ιδιότητες των προϊόντων.

 
ΙΙ. Ι. Εξυπηρέτηση Καταναλωτών.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εξασφαλίζει ότι διαθέτει κατάλληλους μηχανισμούς και προσωπικό το οποίο ασχολείται με την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, καταβάλλοντας εύλογες προσπάθειες και εντός ευλόγων προθεσμιών για την ενημέρωσή τους, σχετικά με τα αιτήματά τους.

 
ΙΙ. Κ.  Ανωτέρα Βία
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά και μόνο παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις. και φυσικές καταστροφές, όπως σεισμοί, κατακλυσμοί, πανδημίες. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση. Επίσης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ απαλλάσσεται από την υποχρέωση παροχής της, σε περίπτωση επενέργειας έκτακτων και απρόβλεπτων φαινομένων τα οποία έχουν τα χαρακτηριστικά των φυσικών καταστροφών, όπως ενδεικτικά σεισμών, κατακλυσμών, πανδημιών. 

 
ΙΙ. Λ. Τροποποίηση των όρων του παρόντος
H ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 
ΙΙ. Μ. Διάφορα
Εάν οποιοδήποτε μέρος της σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως, οι όροι της οποίας ρυθμίζονται στην παρούσα αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, οι λοιποί όροι της θα παραμένουν σε ισχύ. Η EΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του. Όλες οι κοινοποιήσεις πρέπει να γίνονται εγγράφως (δια χειρός, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, fax ή συστημένη επιστολή μέσω ταχυδρομείου).
Τυχόν καθυστέρηση ή και παράλειψη των μερών να απαιτήσουν την ακριβή τήρηση των όρων του παρόντος ή να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων τους που απορρέουν από αυτό, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να ερμηνευτεί ως παραίτησή τους από αυτά.

 
ΙΙ. Ν. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία
Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

 
ΙΙ. Ν. 1. Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών.
 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ενημερώνει τους πελάτες της, για τη δυνατότητα επίλυσης καταναλωτικών διαφορών, κάνοντας χρήση των καταχωρημένων στο Μητρώο φορέων ΕΕΔ.
 
ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

moutafi 13/02/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

moutafi 23/11/2022 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΥΛΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

moutafi 20/10/2022 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΩΜΑ

ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΑΡΩΜΑ

moutafi 06/10/2022 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ