ΝΕΟ Έτοιμα Ντουλάπια Κουζίνας στα μέτρα σας !
Με αγορές άνω των 180 ευρώ κέρδισε Δωρεάν μεταφορικά Πατήστε εδώ

ΠΡΟΦΙΛ

B2B OUR BUSINESS SUCCESS PLATFORM
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ • ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ •  ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ
ΑΠΟ ΤΟ 1991
 
Στους άνετους χώρους μας των 12.000 τετραγωνικών μέτρων με το άνετο πάρκινκγ σας υποδεχόμαστε από το 1991 και εκτός από την μεγάλη σειρά επιλεγμένων προϊόντων που θα βρείτε για το σπίτι, το αίθριο, την ανακαίνιση των ιδιωτικών και επαγγελματικών χώρων, διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς εκθετήρια για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη με όμορφες εικόνες και χειροπιαστές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν με μοναδικό τρόπο να δημιουργήσετε ή να ανανεώσετε και τον δικό σας χώρο βοηθώντας σας με μεγάλη μας χαρά.
Η ανάδειξη αρμονικών εσωτερικών χώρων, δομικών κατασκευών, αιθρίων, παιδικών χαρών, γυμναστηρίων με τα επιλεγμένα προϊόντα μας, την πολύτιμη τεχνογνωσία και τις εξαιρετικές υπηρεσίες μας, καταφέραμε να ανεβάσουμε το επίπεδο ποιότητας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά πολύ ψηλά για όλους εσάς που προτιμάτε την ποιότητα, επιλογή και οικονομία.
Ακόμη, ετοιμάσαμε για εσάς στο Τμήμα Σχεδιασμού μετά από προσεκτικές μελέτες και γνώση τα πρωτοποριακά ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ προϊόντων για μόνωση, συντήρηση, αποθήκευση, διαχωρισμού χώρων, ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας με φυσικά υλικά, υπέροχους φυσικούς κορμούς δένδρων με ειδική επεξεργασία και θα τα βρείτε όλα στην ενότητα ΦΤΙΑΞΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ αλλά και στο φυσικό κατάστημα - πρατήριό μας. Κάντε την αρχή και εμείς είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.
Δεν είναι τυχαίο ότι εμπιστεύεστε την εταιρία ΕΠΙ ΓΗΣ – ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας, πολύτιμης τεχνογνωσίας καθώς και υψηλής αξιοπιστίας που την διακρίνει στο πέρασμα των χρόνων.
Όλοι οι επαγγελματίες θα βρείτε τώρα το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα άμεσης εξυπηρέτησης Β2Β ακριβώς επειδή θέλουμε να είμαστε δίπλα σας σε κάθε εγχείρημα και σε κάθε ανάγκη που σας δημιουργείται καθημερινά.
Η ομάδα μας σας περιμένει όλους ιδιώτες και επαγγελματίες είμαστε εδώ για εσάς με τα καλύτερα!

 
BEST BLOG
ΝΗΣΙΔΑ  ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ  ΕΠΙ ΓΗΣ

ΝΗΣΙΔΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ

gramateia 04/11/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ  ΙΡΟΚΟ

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΡΟΚΟ

gramateia 27/07/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

HOTEL & BAR BY ΕΠΙ ΓΗΣ

moutafi 13/02/2023 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

ΠΑΓΚΟΣ ΝΙΠΤΗΡΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΡΜΟ

moutafi 23/11/2022 0
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ