ΠΡΟΦΙΛ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ • ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΡΟ - ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Η εταιρία ΕΠΙ ΓΗΣ ιδρύθηκε το 1991 και λειτουργεί σ' έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη διατηρώντας τις υψηλές αξίες και το όραμα της άψογης εξυπηρέτησής σας στο πέρασμα των χρόνων.
 
Στους άνετους χώρους μας εκτός από την μεγάλη σειρά προϊόντων προς άμεση διάθεση, διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς εκθετήρια για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη με όμορφες εικόνες και χειροπιαστές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν για την δημιουργία ή ανανέωση του επαγγελματικού ή ιδιωτικού σας χώρου. Η δημιουργία και ανάδειξη αρμονικών κηποτεχνικών, δομικών και χρηστικών στοιχείων που σας προτείνουμε μας τοποθετούν σε πολύ υψηλή θέση στις επιλογές σας για καλαίσθητο και απολαυστικό χώρο αίθριου. Δεν είναι τυχαίο ότι εμπιστεύεστε την εταιρία ΕΠΙ ΓΗΣ εξαιτίας της πολύχρονης εμπειρίας, πολύτιμης τεχνογνωσίας καθώς και υψηλής αξιοπιστίας που την διακρίνει στο πέρασμα των χρόνων.
 
Ο στεγασμένος εσωτερικός μας χώρος, 900 τετραγωνικών μέτρων λειτουργεί καθημερινά ως κατάστημα εξυπηρέτησης, θεματική έκθεση καθώς επίσης φιλοξενεί τα γραφεία διοίκησης, τμήμα εισαγωγών, σχεδιασμού-ανάπτυξης προϊόντων, οργάνωσης-εκτέλεσης παραγγελιών, γραμματείας και λογιστηρίου.
 
Οι δραστηριότητές μας δεν σταματούν στις εισαγωγές και διάθεση επιλεγμένων προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά επεκτείνονται και στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα επικεντρώνοντας στις δικές σας μοναδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες θέλοντας να σας προσφέρουμε το καλύτερο, τηρώντας τα υψηλά στάνταρ της εταιρίας μας καθώς και τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί.
 
Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια διατηρείτε την εταιρία μας σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας και σας το ανταποδίδουμε βάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εδώ βρίσκετε πάντα νέες ιδέες, ευελιξία, συνέπεια, ποιότητα, άμεση διάθεση, αξιοπιστία, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά και αναμφίβολα τις χαμηλότερες τιμές.
Γιατί όλοι εμείς οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΓΗΣ παραμένουμε πάντοτε πιστοί στις Αξίες Ζωής.