Προφίλ

EpiGis-GR mail
Outdoors Pro

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ■ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ■ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Η εταιρία ΕΠΙ ΓΗΣ ιδρύθηκε το 1991 και λειτουργεί σ’ έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο 12.000 τετραγωνικών μέτρων εκατέρωθεν της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη διατηρώντας τις υψηλές αξίες και το όραμα της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης στο πέρασμα των χρόνων.

Στους άνετους χώρους μας εκτός από μεγάλη σειρά προϊόντων που μπορείτε να δείτε και να αποκτήσετε άμεσα, διαμορφώνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς εκθετήρια για να έχετε ολοκληρωμένη άποψη με εικόνα και έξυπνες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε για τον πελάτη σας το ιδανικό αποτέλεσμα. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη αρμονικών κηποτεχνικών, δομικών και χρηστικών στοιχείων για την δημιουργία ενός καλαίσθητου και απολαυστικού αίθριου χώρου.

Ο στεγασμένος εσωτερικός μας χώρος 900 τετραγωνικών μέτρων λειτουργεί καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ως κατάστημα εξυπηρέτησης, θεματική έκθεση καθώς επίσης φιλοξενεί τα γραφεία διοίκησης, σχεδιασμού & ανάπτυξης προϊόντων, οργάνωσης & εκτέλεσης παραγγελιών, γραμματείας και λογιστηρίου.

Οι δραστηριότητές μας δεν σταματούν στις εισαγωγές και την διάθεση επιλεγμένων προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά επεκτείνονται και στον τεχνικό και κατασκευαστικό τομέα επικεντρώνοντας στις δικές σας μοναδικές ανάγκες και ιδιαιτερότητες θέλοντας να σας προσφέρουμε το καλύτερο, τηρώντας τα υψηλά στάνταρ της εταιρίας μας καθώς και τις αυστηρές προδιαγραφές που ορίζουν οι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί.

Σας ευχαριστούμε που όλα αυτά τα χρόνια διατηρείτε την εταιρία μας σε υψηλή θέση στις προτιμήσεις σας και σας το ανταποδίδουμε βάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Οι συνεργάτες ΕΠΙ ΓΗΣ βρίσκουν πάντα νέες &έξυπνες ιδέες, ευελιξία, συνέπεια, ποιότητα, άμεση διάθεση, αξιοπιστία, σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον αλλά και αναμφίβολα τις χαμηλότερες τιμές.

Γιατί όλοι εμείς οι άνθρωποι του ΕΠΙ ΓΗΣ παραμένουμε πάντοτε πιστοί στις Αξίες Ζωής.

PROFIL